ua en ru

Порошенко дав доручення правоохоронцям проконтролювати розслідування сутичок під Радою

Порошенко дав доручення правоохоронцям проконтролювати розслідування сутичок під Радою Фото: сутички під Радою 27 лютого (РБК-Україна)

Порошенко зустрівся із пораненими під Радою правоохоронцями

Президент України Петро Порошенко дав доручення керівникам правоохоронних органів взяти на контроль розслідування сутичок біля будівлі Верховної ради, що сталися у вівторок, 27 лютого. Про це він сказав під час зустрічі із пораненими під час заворушень правоохоронцями, повідомляє прес-служба глави держави.

"Вирішив сьогодні почати день із зустрічі з правоохоронцями, пораненими у сутичках під Верховною радою 27 лютого. Дав доручення керівникам правоохоронних органів взяти на контроль розслідування справ нападу на поліцейських та нацгвардійців", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 лютого у наметовому містечку, встановленому біля будівлі Верховної ради України, відбулися сутички між правоохоронцями і активістами, які вимагали підвищення пенсій військовослужбовцям. За останніми даними Національної поліції у Києві, у сутичках під Радою України постраждали 14 правоохоронців.