ua en ru

Порошенко найближчим часом підпише зміни до кодексів у частині судової реформи, - нардеп 

Порошенко найближчим часом підпише зміни до кодексів у частині судової реформи, - нардеп  Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко також просить Раду винести у сесійний зал на друге читання законопроект про реформування сільської медицини 

Найближчим часом президент України Петро Порошенко підпише закон №6232, який передбачає внесення змін до низки кодексів у частині судової реформи. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Найближчим часом буде підписаний закон про зміни до кодексів, як частину судової реформи, а тому президент просить вас підтримати на цьому тижні законопроекти 6233, 5425. Один з них - це зміни до митного кодексу, як завершення змін до всіх кодексів, а також зміни до бюджетного кодексу, які дадуть можливість профінансувати незалежність Конституційного суду України", - заявила Луценко.

За словами нардепа, президент також просить парламент завершити юридичне оформлення і винести у сесійний зал на друге читання законопроект 7117 про реформування сільської медицини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко найближчим часом підпише кодекси по судовій реформі.