ua en ru

Півзахисник "Динамо" Буяльський вирішив відкласти операцію

Півзахисник "Динамо" Буяльський вирішив відкласти операцію Фото: Віталій Буяльський (fcdynamo.kiev.ua)

Гравцю збірної України операція потрібна, але не терміново

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Віталій Буяльський повернувся з Німеччини, де був на консультації у лікарів. Про це повідомив головний лікар команди Леонід Миронов, передає сайт київського клубу.

"Вердикт - операція потрібна, але не терміново. Консультація завершена, тепер рішення за самим футболістом. Віталій хоче обов'язково дограти до зимової перерви, оскільки у нього є величезне бажання брати участь в матчах Ліги Європи", - сказано в повідомленні.

Крім того, якщо в іграх, що залишилися до паузи, не виникне екстраординарних ситуацій або ускладнень, футболіст хоче оперуватися не під час зимової перерви, а під час літньої.

"Ми повинні поважати рішення футболіста, але все буде залежати від того, як буде вести себе гомілковостопний суглоб під навантаженнями, ударами", - додав лікар.

Цей сезон для півзахисника "біло-синіх" складається успішно: Буяльський був визнаний кращим гравцем 15 туру в українській Прем'єр-лізі, а також був номінований на звання гравця тижня в Лізі Європи.

Нагадаємо, півзахиснику збірної України та капітану "Динамо" Сергій Сидорчуку 7 листопада зробили операцію в одній з клінік Барселони.