ua en ru

Полуйко призначений заступником міністра екології

Полуйко призначений заступником міністра екології Фото: Кабінет міністрів України

Він відповідатиме за природозаповідну справу

Василь Полуйко призначений заступником міністра екології. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив голова Міністерства екології та природних ресурсів Остап Семерак.

"Уряд призначив Василя Полуйка моїм заступником. Він вестиме природозаповідну справу, національні парки, питання біорозмаїття, рослинного та тваринного світу", - повідомив очільник Мінекології.

Уряд призначив Василя Полуйка моїм заступником. Він вестиме природозаповідну справу, національні парки, питання біорозмаїття, рослинного та тваринного світу.

Опубліковано Остапом Семераком 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Семерак заявив, що Державну екологічну інспекцію неможливо позбавити від корупції, тому вона буде ліквідована. "З моєї точки зору вилікувати екоінспекції неможливо. Я подав в Кабмін про ліквідацію Державної екологічної інспекції та створення нової природоохоронної служби", - заявив міністр екології. За його словами, Держекоінспекція не виконувала належним чином свою роботу.

У березні Міністерство екології та природних ресурсів України передало матеріали внутрішнього розслідування діяльності Державної екологічної інспекції в НАБУ, СБУ, ГПУ, МВС та Національну поліцію.