ua en ru

Полторак звільнив затриманого за збут боєприпасів заступника командира 53 бригади

Полторак звільнив затриманого за збут боєприпасів заступника командира 53 бригади Фото: Степан Полторак відреагував на затримання заступника командира 53 бригади

Крім того, офіцера розжалували до рядового

Міністр оборони України Степан Полторак звільнив із Збройних сил та розжалував до рядового затриманого за збут боєприпасів в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі заступника командира 53 бригади. Про це Полторак повідомив у своєму Facebook.

"Прийняв рішення розжалувати до рядового і звільнити зі служби в Збройних силах України виконуючого обов'язки заступника командира 53-ї окремої механізованої бригади, який був затриманий за продаж озброєння і боєприпасів. Тим, хто заробляє на крові та зраджує присязі, немає місця у військовому колективі", - зазначив Полторак.


Нагадаємо, напередодні заступника командира 53 бригади затримали за збут боєприпасів в зоні АТО. протягом червня-липня 2016 року він продав цивільній особі понад 5 тис. одиниць боєприпасів (патрони калібру 7,62 мм та 5,45 мм, гранати РГД-5), за що отримав 66 800 гривень.