ua en ru

Полторак розпорядився створити центри психологічної реабілітації військових

Полторак розпорядився створити центри психологічної реабілітації військових Фото: Степан Полторак

Центри психологічної допомоги військовослужбовцям створять у ряді регіонів на базі центрів медичної реабілітації

Міністр оборони України Степан Полторак розпорядився створити центри психологічної реабілітації військовослужбовців в ряді регіонів до кінця 2015 року. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні ухвалив рішення створити до кінця 2015 року Центри психологічної реабілітації військовослужбовців на базах: Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь", Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону", - повідомив Полторак.Крім того, центри реабілітації будуть створені на базі Дніпропетровського військового госпіталю, Центрального військового санаторію "Хмільник", Центру медичної реабілітації та санаторного лікування "Пуща Водиця", а також Центру медичної реабілітації та санаторного лікування "Трускавецький".

"Військовослужбовці, які брали участь у бойових діях на сході країни, повинні пройти професійну психологічну реабілітацію і адаптуватися до мирного життя", - додав Полторак.

Сьогодні прийняв рішення створити до кінця 2015 року Центри психологічної реабілітації військовослужбовців на базах: Нац...

Posted by Степан Полторак on 23 октября 2015 г.

Нагадаємо, Порошенко ОДА доручив активізувати роботу щодо лікування та реабілітації учасників АТО.