ua en ru

Полторак обговорив питання агресії РФ з міністром оборони Грузії

Полторак обговорив питання агресії РФ з міністром оборони Грузії Фото: Степан Полторак

Сторони обговорили подальшу співпрацю

Міністр оборони України Степан Полторак під час візиту в штаб-квартиру НАТО в Брюсселі зустрівся з міністром оборони Грузії Тінатін Хідашелі, обговоривши можливість співпраці та обмін досвідом між відомствами. Про це йдеться на сайті Міністерства оборони України.


"Ті загрози, які зараз виникли в Україні, були раніше і у Вашій країні. Сьогодні я хочу поспілкуватися з Вами і розповісти про обстановку к нашій країні. У цій ситуації у нас багато схожих проблем. Обстановка складна, і пов'язана з агресією РФ. На жаль, ескалація конфлікту триває. З боку Росії завозиться велика кількість особового складу, бойова техніка та озброєння. Причому цього озброєння цілком достатньо, щоб озброїти цілу армію", - повідомив генерал армії України Степан Полторак.

Він зазначив, що ситуація непроста, але вона знаходиться під контролем. Крім того, на всіх полігонах України 2-3 бригади проходить навчання з використанням практики НАТО.

Він також підкреслив, що обмін досвідом з Грузією важливий для України.

"Ми готові працювати з Вами по всіх напрямах, і ми підтримуємо Вас у вашій боротьбі. Дуже важливо, щоб ми разом, в один голос виступали на міжнародній арені. Ми повинні допомагати один одному, і я підкреслюю це на всіх міжнародних форумах", - зазначила міністр оборони Грузії Тінатін Хідашелі.

Нагадаємо, Полторак поділився планами щодо поліпшення навчальної та матеріально-технічної бази полігонів Збройних Сил України.