ua en ru

Полторак анонсував проведення демобілізації у березні-квітні

Полторак анонсував проведення демобілізації у березні-квітні Фото: міністр оборони України Степан Полторак анонсував проведення демобілізації у березні-квітні

Сьомої хвилі мобілізації в Україні, можливо, не буде

Проведення планової демобілізації відбудеться у березні-квітні 2016 року. Про це сьогодні, 15 березня 2016 року, сказав міністр оборони України Степан Полторак під час робочої зустрічі у Львівській області з міністром оборони Канади Харджитом Саджанам, повідомляє "Дивись.Інфо".

За його словами, демобілізація військових відбудеться планово у березні-квітні.

"За два місяці вдалося залучити до війська приблизно 9 тисяч контрактників. Така тенденція відбуватиметься і надалі. Це дасть можливість мінімізувати проведення сьомої хвилі мобілізації і під час неї робитимуть ставку на добровольцях", - сказав Полторак.

Як повідомляє Zaxid.net, Полторак висловив переконання, що у зв'язку з підвищенням платні для військових, українська армія збільшиться завдяки контрактникам. Таким чином, сьомої хвилі мобілізації в Україні, можливо, не буде.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рішення стосовно того чи проводити чергову хвилю мобілізації навесні буде прийнято в березні 2016 року.