ua en ru

За півтора місяці Саакашвілі так і не оскаржив указ про громадянство, - Порошенко

За півтора місяці Саакашвілі так і не оскаржив указ про громадянство, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко прокоментував прорив Саакашвілі через державний кордон

За півтора місяці екс-президент Грузії, колишній голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі не оскаржив указ про позбавлення його українського громадянства. Про це заявив президент України Петро Порошенко у Києві на нараді з питань розвитку сільської медицини.

"За півтора місяці Саакашвілі так і не оскаржив указ президента", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з проривом в Україну екс-голови Одеської ОДА та екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі поліція Львівської області внесла до єдиного реєстру досудових розслідувань (ЕРДР) відомості за ознаками злочину про незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Відзначимо, близько 20:00 неділі, 10 вересня 2017 року, група агресивно налаштованих осіб з боку в'їзного шлагбаума в пункті пропуску "Шегині" влаштувала бійку з представниками Національної поліції і прикордонної служби, увірвалася в пункт пропуску, порушила державний кордон України і сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб, серед яких були в тому числі й народні депутати України.