ua en ru

У Полтавській області товарний поїзд смертельно травмував жінку

У Полтавській області товарний поїзд смертельно травмував жінку Фото: потяг смертельно травмував жінку

Мешканка Полтави померла в реанімації від отриманих ран

Мешканка Полтави потрапила під товарний потяг недалеко від села Бузова Пасківка Полтавського району. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции Полтавської області.

"Інформація про пригоду на залізничному шляху поступила у відділення поліції 20 березня. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що 42-річна мешканка Полтави переходила колію і потрапила під вантажний потяг, який рухався зі станції "Селещина", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, постраждалу доставили в реанімацію медустанови, де вона померла від отриманих травм. Наразі поліція з'ясовує всі обставини події.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на проспекті Перемоги в районі станції метро "Берестейська" сталося зіткнення трьох автомобілів. У результаті аварії на місці загинув водій одного з автомобілів.