ua en ru

У Полтавській області зіткнулися два автомобілі, є постраждалі

У Полтавській області зіткнулися два автомобілі, є постраждалі Фото: ДТП (УНІАН)

Зіткнення сталося на автодорозі "Козельщина - Подгоровка"

У Полтавській області в результаті зіткнення автомобілів на автодорозі "Козельщина - Подгоровка" госпіталізовані три людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Facebook.

Так, вчора, 13 серпня, до чергової частини Козельщинського відділу надійшло повідомлення, що на автодорозі "Козельщина - Подгоровка" сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Правоохоронцями на місці події було встановлено, що 66-річний водій автомобіля "ВАЗ" допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Фольксваген", під керуванням 28-річного жителя Козельщини.

В результаті ДТП обидва водія та 74-річна пасажирка "ВАЗ" були госпіталізовані.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Трьох осіб госпіталізовано після ДТП в Козельщинському районі Вчора до чергової частини Козельщинського відділу надійшл...

Опубліковано Поліція Полтавщини 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 вересня у Вінницькій області сталося ДТП, є загиблі і потерпілий.