ua en ru

У Полтавській області стався вибух

У Полтавській області стався вибух Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

Попередньо, вибух стався біля одного з легкових авто

В селі Поділ Полтавського району Полтавської області стався вибух, попередньо, біля одного з легкових автомобілів. Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області в Facebook.

"Сьогодні вранці, 26 грудня 2017 року, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Поділ Полтавського району стався вибух", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місці події працює слідчо-оперативна група районного відділення поліції і фахівці-вибухотехніки, встановлюються всі обставини.

Наголошується, що за попередньою інформацією, вибух стався біля одного з легкових автомобілів. Постраждалих немає.

Поліція встановлює обставини вибуху під Полтавою Зранку 26-го грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі...

Опубліковано Поліція Полтавщини 26 грудня 2017 р.

Так, місцеві ЗМІ повідомляють, що повідомлення про подію надійшло до міліції від жителів населеного пункту. Машина, біля якої стався вибух, була припаркована біля закладу на виїзді з Розсошенцах у бік Кременчука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Харкові стався вибух автомобіля чиновника Національної поліції.

"Поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля в центрі Харкова. Інформація про те, що на вулиці Культури вибухнула іномарка, надійшла до Шевченківського відділу поліції близько 8:48. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні правоохоронних органів.