ua en ru

У Полтавській області депутат міськради організував злочинне угруповання

У Полтавській області депутат міськради організував злочинне угруповання Фото: Миргородська міськрада (maps.google.com)

На замовлення депутата був смертельно побитий його колега з Миргородської міськради

У Полтавській області знешкоджено злочинне угруповання, до складу якого входило чотири особи. Організатором його був депутат Миргородської міської ради Полтавської області, повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Трьох злочинців вдалося затримати. Їм обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Одного із злочинців у зв’язку з переховуванням від органів досудового розслідування оголошено у розшук", - зазначив Лисенко.

За його словами, у липні 2017 року ґрунті особистих неприязних стосунків, що виникли через розбіжності в політичних поглядах щодо соціально-економічного розвитку міста, учасники організованої групи заподіяли тілесні ушкодження депутату Миргородської міської ради 7 скликання Олегу Супруненку. Від отриманих травм депутат помер.

Прокуратурою наразі завершено розслідування завершено за фактом умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть, справу направлено до суду. Зловмисникам загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі на десять років.

Нагадаємо, у вересні 2017 року поліція затримала 3 осіб у справі про загибель депутата Миргородської міськради Полтавської області Олега Супруненка. Зазначалося, що за звинуваченням у вбивстві депутата від ВО "Свобода" Олега Супруненка було також затримано депутата Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна.