ua en ru

У Полтавській обл. правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів

У Полтавській обл. правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів Фото: у Полтавській обл. правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів

Вилучений арсенал направлено на експертне дослідження

У Полтавській області співробітники правоохоронних оранів вилучили арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській обл.

"Арсенал зброї, набоїв та боєприпасів правоохоронці виявили під час санкціонованого обшуку будинку та гаража 34-річного жителя селища Чорнухи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за інформацією начальника УМВС Полтавської області Олега Беха серед вилучених зразків дві гранати, пістолет-кулемет Дегтярьова, снайперська гвинтівка Токарєва, карабін Мосіна та 8 багнет-ножів до нього, ніж (кортик) та близько 400-т набоїв (прихованих в холодильнику та гаражі "зброяра").

Повідомляється, що вилучений арсенал направлено на експертне дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від 3-х до 7-ми років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській обл. на території військової частини СБУ викрила незаконний склад боєприпасів.