ua en ru

Полтавський автоагрегатний завод в січні зберіг обсяг продажу на рівні 2013 року - понад 4 млн грн

ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод" в січні 2014 року реалізувало продукцію на сумму понад 4 млн грн, що практично відповідає аналогічному показнику січня 2013 року.

ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод" в січні 2014 року реалізувало продукцію на сумму понад 4 млн грн, що практично відповідає аналогічному показнику січня 2013 року. Про це повідомляє прес-служба Полтавського автоагрегатного заводу.
За їх даними, з понад 4 млн. грн гальмівної апаратури реалізовано на понад 3 млн. грн, товарів народного споживання - майже на 1 млн. грн.
У загальному обсязі відвантаженої в січні продукції частка експорту склала 63,5%, у тому числі гальмівної апаратури - 69,5%.
За аналізований період підприємство виробило товарної продукції на суму понад 5 млн. грн.
Полтавський автоагрегатний завод - єдине в Україні і одне з найбільших в СНД спеціалізоване підприємство з виробництва гальмівної апаратури, призначеної для вантажних автомобілів типу КрАЗ, КамАЗ, МАЗ, БелАЗ, причепів і напівпричепів, автобусів, тролейбусів і спеціальної автотехніки.
ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод" у 2013 році порівняно із 2012 роком, скоротив обсяг продажів на 9% або на 9 млн грн - до 100 млн грн.