ua en ru

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція Фото: у Полтаві прийняла присягу патрульна поліція

Сьогодні увечері 245 патрульних поліцейських вийдуть на своє перше патрулювання

Патрульна поліція Полтави сьогодні, 5 березня, на площі біля обласної Державної адміністрації склала присягу на вірність українському народові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Як повідомляється, у церемонії взяли участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, заступник глави Національної поліції Олександр Фацевич, керівники поліції області, керівництво обласної влади.

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

Фото: в церемонії взяв участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, патрульна поліція дуже важлива для тієї держави, де триває творення, зміни, боротьба.

"Ми розпочинали у дуже непрості часи. Часи, коли кордонам нашої держави загрожувала небезпека та ворожі сили. Ми приклоняємося перед тими героями, які захищали і продовжують захищати нашу країну і серед вас є мужні воїни, герої АТО! Нашою метою було народження нової поліції і найголовніше - ви люди, які будуть захищати і служити народу!", - зазначив Аваков.В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

Фото: Арсен Аваков звернувся до патрульних

До поліцейських звернувся заступник глави Національної поліції Олександр Фацевич, який подякував патрульним та закликав не зрадити громадянам, народу та державі.

Очолив загін патрульної поліції Полтави капітан Віталій Мельничук. Вже цієї ночі нові патрульні вийдуть на 12-годинне патрулювання вулицями міста.

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

В Полтаві розпочала роботу патрульна поліція

Нагадаємо, 1 березня у Черкасах відбулася церемонія прийняття присяги працівниками патрульної поліції міста.