ua en ru

Майже половина британців виступає за відставку прем'єр-міністра Мей, - опитування

Майже половина британців виступає за відставку прем'єр-міністра Мей, - опитування Фото: Тереза Мей (twitter.com/theresa_may)

За даними опитування, 58% британців незадоволені роботою уряду

Майже половина жителів Великобританії виступають за дострокову відставку прем'єр-міністра Терези Мей, передає Idependent з посиланням на дані опитування громадської думки.

Повідомляється, що майже половина опитаних - 48% - виступає за дострокову відставку Мей. В той же час проти відставки виступили 29% респондентів. За даними опитування, 58% британців незадоволені урядом, а 42% - заявили про задоволення роботою Мей.

За даними Idependent, найбільш вірогідним наступним прем'єр-міністром Британії станом на серпень є лідер Лейбористської партії Джеремі Корбін з підтримкою в 33%. Зазначимо, дані опитування опубліковані на тлі повернення Мей з тритижневої відпустки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Німеччині за Меркель готові проголосувати понад половини виборців. Зокрема, за даними опитування, на виборах канцлера Німеччини за Ангелу Меркель проголосували б 52% виборців, при цьому її суперника Мартіна Шульца підтримали б 30%.