ua en ru

Поліція заявила про одного затриманого після зіткнень під верховною Радою

Поліція заявила про одного затриманого після зіткнень під верховною Радою Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Організатори акції заявили про наявність провокаторів біля ВР

У Києві співробітники Національної поліції затримали чоловіка після сутичок під будівлею Верховної Ради України (ВР). Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Поліція припинила протиправні дії на акції у ВР. Під час акції автомобілістів група осіб принесла шини і намагалася підпалити їх. Одного чоловіка для з'ясування обставин і мотивів інциденту доставили в управління поліції. В результаті події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, під час спілкування з організаторами акції вони відзначили, що ці люди провокатори. Проводиться перевірка, після якої діям правопорушників буде дана правова оцінка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під ВР правоохоронці зробили спробу розігнати мітинг автомобілістів, які виступають за легалізацію автомобілів на іноземній реєстрації.

Так, самі мітингувальники зі сцени заявили про затримання кількох активістів. Пізніше поліція відступила, мітинг продовжився, але правоохоронці відібрали частину бочок, по яких мітингувальники стукають палицями.