ua en ru

Поліція завела ще одну справу проти учасників мітингу на Майдані

Поліція завела ще одну справу проти учасників мітингу на Майдані Фото: наслідки погрому в банку

За фактом крадіжки мобільних телефонів і гаманця

Протягом 20 лютого правоохоронці розпочали чотири кримінальні провадження щодо учасників мітингу в центрі Києва: три - за фактом хуліганських дій, ще одне - за фактом крадіжки мобільних телефонів і гаманця. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Є чотири повідомлення про порушення закону з боку активістів, розпочаті кримінальні провадження - за фактом хуліганських дій у трьох офісних приміщеннях та крадіжки мобільних телефонів і гаманця у працівників розгромленої банківської установи. Дії кожного активного учасника цих подій оцінять, згідно з законом", - йдеться в повідомленні.

"Кожен повинен усвідомлювати персональну відповідальність за порушення закону і розуміти наслідки протиправних дій. Поліція, своєю чергою, зробить усе, щоб провокаційні сценарії не реалізувалися, і докладе максимум зусиль для збереження правопорядку", - запевнили у відомстві.

Там також додали, що наразі правоохоронці повністю контролюють ситуацію у столиці і закликають учасників акцій чітко дотримуватися закону.

Нагадаємо, раніше на Майдані Незалежності сталася бійка між правоохоронцями й активістами, коли останні намагалися розбити наметове містечко.