ua en ru

Поліція затримала у київському метро чоловіка з боєприпасами

Поліція затримала у київському метро чоловіка з боєприпасами Фото: поліція

Зловмисника затримали на станції метро "Деміївська"

Поліція затримала чоловіка з боєприпасами на станції метро "Деміївська" у Києві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

Як зазначається, правоохоронці виявили у чоловіка кілька десятків патронів до автоматичної зброї.

"Працівники управління поліції в метрополітені Головного управління Національної поліції в місті Києві у вестибюлі помітили 33-річного чоловіка. З'ясувалося, що одесит перевозив у рюкзаку патрони. Зі слів власника боєприпасів, вищевказані набої він забув здати у військову частину", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередньою інформацією, чоловік проходить військову службу неподалік від міста Маріуполя. На даний час перебуває у відпустці та приїхав до свого товариша.

"Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 грудня на станції метро "Вокзальна" у Києві правоохоронці затримали чоловіка з 308 патронами калібру 5,45 мм, шістьма гранатами і запалами до них.