ua en ru

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому Селі

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому Селі Фото: стрілянина в Старому Селі

Поліція продовжує встановлювати подробиці події

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому Селі Рівненської області, в результаті якої постраждали три людини. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

"За фактами хуліганства, вчиненого із застосуванням спеціальних пристроїв, по частині 4 статті 296 та умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України розпочато досудові розслідування", - повідомив заступник голови обласної поліції - начальник слідчого управління Олександр Панасюк.

За словами лікарів, життю всіх постраждалих нічого не загрожує.

Наголошується, що попередня причина конфлікту - особисті неприязні стосунки.

Крім того, стало відомо, що в нападі брав участь місцевий житель, якому поліцейські повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

В ході огляду господарства 46-річного місцевого жителя працівники поліції виявили корпус гранати "Ф1" і запал.

Для розслідування обставин події поліція ініціювала проведення комплексної перевірки всього особового складу Рокитнівського відділення поліції, зокрема, що стосується обліково-реєстраційної дисципліни і можливої корупційної складової.

За її результатами вживатимуться відповідні кадрові рішення.

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому СеліПоліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому СеліПоліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому СеліПоліція порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Старому Селі

Фото: стрілянина в Старому Селі

Нагадаємо,у Рівненській області в Старому Селі сталася перестрілка між місцевими здобувачами бурштину і приїжджими.