ua en ru

Поліція порушила справу за фактом побиття учасника АТО в Горішніх Плавнях

Поліція порушила справу за фактом побиття учасника АТО в Горішніх Плавнях Фото: поліція

Триває перевірка в рамках чинного законодавства

Поліція порушила справу за фактом побиття учасника антитерористичної операції (АТО) в Горішніх Плавнях (Полтавська область). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

"Інформація у мережі Інтернет про відмову працівників поліції Горішніх Плавнів зареєструвати заяву учасника АТО не відповідає дійсності...Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження)", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, 26 червня, близько 11:15 години, до чергової частини відділення №2 Кременчуцького відділу поліції звернувся 35-річний місцевий мешканець із заявою про його побиття. За твердженням заявника, на вулиці, близько першої години ночі, його побили сусіди.

"Зазначена заява одразу була прийнята та відповідним чином зареєстрована у відділенні поліції. У потерпілого відібрали пояснення та надали направлення на судово-медичну експертизу...Після звернення у лікарню, у чоловіка діагностовано тілесні ушкодження: синець під оком та подряпина на шиї", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, того ж дня, близько 13-ої години, до відділення поліції звернулися із заявою сусіди потерпілого. Вони повідомили, що 35- річний чоловік погрожував закидати їх гранатами.

"Дане звернення також належним чином зареєстроване. Триває перевірка в рамках чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вночі в Горішніх Плавнях (Полтавська область) п'ять жінок і четверо чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.