ua en ru

Поліція уточнила кількість постраждалих у бійці цивільних і військових у Донському

Поліція уточнила кількість постраждалих у бійці цивільних і військових у Донському Фото: місце інциденту в парку смт Донське

Загиблим військовим-контрактником виявився 34-річний житель Херсону

У ході конфлікту між групою чоловіків, який стався у селі Донське Волноваського району, український військовослужбовець отримав смертельні тілесні ушкодження, а ще двох цивільних громадян було поранено. Усі учасники конфлікту встановлені, ведеться досудове розслідування, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що загиблим військовим-контрактником виявився 34-річний житель Херсону, ще двоє жителів Волноваського району 30 та 22 років госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що у парку села Донське сталася бійка.

"Конфлікт спровокувало алкогольне сп’яніння з обох сторін, яке призвело до трагічних подій. У результаті насильницьких дій військовослужбовець отримав смертельне поранення", - розповів начальник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

На цей час усі учасники конфлікту встановлені. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Поліцейські встановлюють обставини події. Досудове розслідування ведеться спільно з Військовою службою правопорядку.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони повідомляли про загибель бійця-контрактника Збройних Сил України в сутичці з цивільними в смт Донське у ніч на 2 січня. У відомстві також заявляли про поранення внаслідок бійки одного мирного жителя.