ua en ru

Поліція встановила особу нападника на інкасаторську машину в Одесі

Поліція встановила особу нападника на інкасаторську машину в Одесі Фото: поліція

Злочинець був співробітником банку

Поліція встановила особу злочинця, який скоїв напад на інкасаторську машину в Одесі. Про це РБК-Україна повідомив начальник відділу комунікації ГУ Національної поліції України в Одесі Андрій Костюк.

"Ним виявився 41-річний одесит, який працював інкасатором-водієм в тому ж банку. Також встановлено, що обріз гладкоствольної мисливської рушниці 12 калібру, яке чоловік використовував у злочинних цілях, зареєстрований на його ім'я", - повідомив Костюк.

У той же час, поліція поки не має інформації, чи був нападник чинним співробітником банку.

"Діючий він співробітник чи ні - поки у мене немає інформації", - додав він.

"В автомобілі знаходилися 4 людини - це інкасатор та охоронці. Коли 26-річний інкасатор та 23-річний охоронець увійшли в супермаркет, до инкассаторскому автомобіля підійшов невідомий чоловік. Відкрив бічну розсувні двері, він проник всередину транспортного засобу. Він здійснив один постріл у потилицю 47-річного водія автомобіля і після цього з травматичного пістолета нападник вистрілив у другого охоронця, який знаходився в автомобілі. І, незважаючи на отримане поранення в ліву щоку, 32-річний чоловік - охоронець - зумів залишити інкасаторський автомобіль і попрямував у супермаркет для виклику допомоги. Злочинець побачив, що під'їжджають до місця події співробітники поліції, зачинився всередині транспортного засобу і скоїв самогубство шляхом пострілу в область голови з обрізу мисливської рушниці", - заявив Костюк.

Нагадаємо, 10 березня в Одесі група невідомих розстріляв інкасаторів, в результаті перестрілки загинув інкасатор і один з нападників.

Після розстрілу інкасаторів нападники не змогли викрасти гроші.