ua en ru

Поліція сьогодні посилить охорону в центрі Києва

Поліція сьогодні посилить охорону в центрі Києва Фото: поліція

Для підтримки правопорядку буде задіяно більше 3 тисяч правоохоронців

Поліція сьогодні, 31 травня 2016 року, посилить охорону в центрі Києва у зв'язку з масовими заходами у столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Сьогодні на території столиці відбудеться відразу кілька заходів за участю великої кількості громадян. Найбільш масові - в урядовому кварталі. Для безпеки учасників акції та місцевих жителів, а також для підтримання правопорядку буде задіяно більше 3 000 співробітників поліції і Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці звертаються до організаторів заходів та їх учасників із проханням поводитися цивілізовано, діяти у відповідності з законом, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам поліції у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради України законопроект №4734 від 30 травня 2016 року "Про судоустрій і статус суддів".
.