ua en ru

Поліція викрила схему рейдерських захоплень підприємств в декількох регіонах

Поліція викрила схему рейдерських захоплень підприємств в декількох регіонах Фото: поліція (РБК-Україна)

Рейдери заволоділи нерухомістю та корпоративними правами підприємств на 30 млн гривень

Поліція Житомирської області викрила схему рейдерських захоплень підприємств в декількох регіонах України. Про це йдеться в повідомленні Департаменту захисту Національної економіки поліції в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці викрили групу осіб, яка шляхом підробки документів при співучасті державних реєстраторів заволоділа низкою підприємств, вартість нерухомості і корпоративних прав яких перевищує 30 млн гривень.

"31 серпня працівники прокуратури Житомирської області, слідчі обласної поліції при оперативному супроводі оперативників Управління захисту економіки в Житомирській області Нацполіції провели більше 20 обшуків на території Житомира, Києва, Харкова, Житомирської та Київської областей. В ході обшуків правоохоронці вилучили документацію, електронні носії інформації та 39 печаток, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів", - йдеться в повідомленні.

У відношенні організаторів рейдерських схем відкрито кримінальні справи.

Поліцейські викрили схему рейдерських захоплень підприємств Оперативники Управління захисту економіки в Житомирській о...

Опубліковано Департамент захисту економіки Національної поліції України 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 31 рейдера в Кіровоградській області, які намагалися захопити сільгосппідприємство.