ua en ru

Поліція викрила злочинну групу, що вчинила більше 10 розбійних нападів

Поліція викрила злочинну групу, що вчинила більше 10 розбійних нападів Фото: поліція викрила злочинне угруповання

Затримання відбувалося в момент вчинення спланованого розбійного нападу

Поліція викрила злочинну групу, що вчинила більше 10 розбійних нападів по всій країні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Злочинна група складалася з організатора і ще чотирьох учасників. Їх підозрюють у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких кримінальних злочинів на території Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Рівненської та інших областей.

У минулому році працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України спільно з оперативниками поліції Київської та Кіровоградської областей отримали оперативну інформацію про злочинному угрупованні, яка діє на території України і здійснює розбійні напади.

Так, поліцейські отримали підтвердження про можливу причетність зловмисників до скоєння понад 10 тяжких кримінальних злочинів, по яким були розпочаті кримінальні провадження. Група спеціалізувалася на вчиненні розбійних нападів та крадіжок з домоволодінь.

Під час проведення документування злочинної діяльності зловмисників оперативники дізналися, що вони планують скоїти розбійний напад на домоволодіння 52-річного жителя Черкаської області.

Як наголошується, затримання зловмисників відбувалося в момент вчинення ними спланованого розбійного нападу в якому брали участь троє учасників угруповання.

Крім того, за адресами проживання всіх учасників злочинної групи та їх близьких зв'язків проведено більше 20 обшуків. В результаті вилучено речові докази, які підтверджують їхню причетність до скоєння серії розбійних нападів та крадіжки з домоволодіння.

altaltaltalt

Фото: поліція викрила злочинне угрупування

Нагадаємо, за три роки поліція оголосила про підозру 2608 бойовикам "Донецької народної республіки" (ДНР).