ua en ru

Поліція проводить перевірку з-за пошкодження будівель у центрі Києва

Поліція проводить перевірку з-за пошкодження будівель у центрі Києва Фото: офіс "Росспівробітництва" (РБК-Україна)

Учасники "ОУН" пошкодили будівлю банку та російського центру науки і культури

За фактом пошкодження будівель у центрі Києва проводиться дослідча перевірка. Про це повідомив прес-центр поліції Києва в Facebook.

"За фактом пошкодження будівель у центрі Києва проводиться дослідча перевірка. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Подільського управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомлялося, 18 лютого представники добровольчого руху "ОУН" влаштували акцію "Смерть Росії", де трощили вікна російських компаній.

Наголошується, що учасники руху пошкодили будівлю банку та російського центру науки і культури і намагалися пошкодити фасад ще однієї фінансової установи.

Як повідомляє прес-центр, в місці проведення акції перебували групи комунікації, проводили роз'яснювальну роботу про наслідки порушень правопорядку. Також працювали групи документування, які фіксували осіб, які закликали до протиправних дій, й безпосередньо дії правопорушників.

"Постраждалих і затриманих немає. Події належним чином зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції. Проводиться дослідча перевірка", - додав відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, в неділю, 18 лютого у Києві трощили вікна "Сбербанку", "Альфа-Банку" і "Росспівробітництва".