ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом наїзду автомобіля на натовп у Львові

Поліція відкрила справу за фактом наїзду автомобіля на натовп у Львові Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Справу відкрито за статтею за порушення правил дорожнього руху

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом наїзду автомобіля на натовп у Львові. Про це Facebook повідомляє прес-служба поліції у Львівській області.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП одна жінка загинула, ще одна отримала поранення. Згідно з повідомленням, її госпіталізували до хірургічного відділення однієї з лікарень у Львові, де медики діагностували у неї "забійні садна обличчя і підборіддя, травматичну отчленение третього і четвертого пальців лівої стопи і дефект м'яких тканин".

У центрі Львова внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула перехожа Ще одну жінку, котра опинилась під колесами п...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 19 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора, 18 червня 2017 року, у Львові, біля Храму святого Апостола Андрія Первозванного, автомобіль Land Cruiser в'їхав у натовп людей і перекинувся.