ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом побиття нардепа Лозового

Поліція відкрила справу за фактом побиття нардепа Лозового Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Лозовий перебував на зустрічі з виборцями

Співробітники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом побиття депутата Верховної Ради України від фракції Радикальна партія Олега Ляшка Андрія Лозового по ч.1 ст 346 Кримінального кодексу. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Зазначено, що в Сколівське відділення поліції о 18:52 надійшло повідомлення від жителя райцентру Сколе про те, що в селі Хащованя Сколівського району працівники одного з відпочинкових комплексів завдали тілесних ушкоджень народному депутату України.

Попередньо встановлено, що парламентар 22 жовтня 2017 року перебував на зустрічі з виборцями в Народному домі "Просвіта" села Хащованя.

"Близько 18:25 в ході зустрічі з громадськістю у приміщенні "Народного дому" стався словесний конфлікт між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом", - відзначили в поліції.

Обставини події розслідуються.

Нагадаємо, у Львівській області побили народного депутата від "Радикальної партії" Андрія Лозового. Зазначалося, що інцидент стався в н. п. Хащованя Сколівського району біля комплексу "Вежа Ведмежа".