ua en ru

Поліція оголосила у розшук Вадима Тітушку

Поліція оголосила у розшук Вадима Тітушку Фото: Вадим Титушко (Уніан)

Тітушко підозрюється у скоєнні розбійних нападів

Правоохоронці оголосили в розшук Вадима Тітушку за скоєння тяжких злочинів на території Київської області. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін Facebook.

За його словами, Тітушко 1993 року народження підозрюється у скоєнні розбійних нападів у складі організованої групи з метою пограбування.

"Тітушко, чоловік, прізвище якого стало загальною назвою і символізує провокаторів-зрадників, сьогодні оголошений в розшук за скоєння тяжких злочинів на території Київської області", - повідомив Аброськін.

Поліція оголосила у розшук Вадима Тітушку

Нагадаємо, що в 2013 році Тітушку звинуватили в побиття журналістів.

Зазначимо, що раніше повідомлялось, що Вища рада правосуддя прийняла рішення відкласти розгляд справи про звільнення двох суддів Шевченківського райсуду Києва, що судили майданівців.

Нагадаємо, що в департаменті спецрозслідувань вважають, що є ризики для розслідування справи розстрілу "майданівців" у Хмельницькому після передачі справи у військову прокуратуру.

Додамо, що раніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що у справах розстрілу активістів на Майдані в лютому 2014 року очікуються остаточні експертизи, слідство фактично завершено.