ua en ru

Поліція не знайшла вибухівку у будівлі Херсонської ОДА

Поліція не знайшла вибухівку у будівлі Херсонської ОДА Фото: поліція (РБК-Україна)

Було евакуйовано понад 200 працівників та відвідувачів

Інформація про замінування будівлі Херсонської обласної державної адміністрації не підтвердилася. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Приблизно годину спеціалісти-вибухотехніки та кінологи обстежували будівлю Херсонської обласної державної адміністрації та прилеглу територію на предмет вибухових речовин. З приміщення облдержадміністрації поліцейські евакуювали понад 200 працівників та відвідувачів, яких відвели на безпечну відстань. Безпеку та публічний порядок забезпечували 18 працівників поліції", - сказано повідомленні.

Інформація про замінування будівлі Херсонської обласної державної адміністрації не підтвердилася Приблизно годину спеці...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 26 вересня 2017 р.

Так, при перевірці вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено, повідомлення виявилося хибним. Після чого працівникам дозволили повернутися на робочі місця.

Відкрито кримінальне провадження за ст.259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності".

Нагадаємо, як повідомлялося, у поліцію Херсона надійшов лист з повідомленням про замінування будівлі Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА).