ua en ru

Поліція з початку року вилучила понад 2,5 тонни наркотиків та психотропів, - Князєв

Поліція з початку року вилучила понад 2,5 тонни наркотиків та психотропів, - Князєв Фото: Сергій Князєв (npu.gov.ua)

За минулий рік ця цифра склала 1,8 тонн

Національна поліція України з початку року вилучила понад 2,5 тонни наркотиків та психотропів. Про це заявив голова відомства Сергій Князєв на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Результати роботи реформованого підрозділу (Департаменту протидії наркозлочинності, - ред.) за п’ять місяців уже перевищили показники за весь минулий рік. З початку року поліцейські вилучили понад 2,5 тонни наркотиків та психотропів. За увесь минулий рік ця цифра склала 1,8 тонн", - написав голова Нацполіції.

Він наголосив, що відомство і надалі налагоджуватиме механізм роботи департаменту.

"Ми будемо налагоджувати механізм роботи цієї служби, допоки вона не запрацює, як годинник. Це має бути реальна робота і протидія наркозлочинам, а не імітація. Комплектуємо нових працівників на вакантні посади лише з числа патрульних", - зазначив Князєв.

#проти_наркотиків Загублені життя, зруйновані сім'ї, розбиті серця, скляні очі та порожнеча у них... Це ті сліди, що за...

Опубліковано Сергієм Князєвим 26 червня 2017 р.

Нагадаємо, у Вінниці поліція затримала співробітників правоохоронних органів, які продавали наркотики, щоб поліпшити власні показники розкриття справ або отримати "грошову винагороду".