ua en ru

Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи

Поліція Києва перейшла на посилений режим роботи Фото: поліція

У Києві проводяться оперативно-тактичні заходи щодо попередження та припинення злочинів

Поліція Києва спільно з Національною гвардією України почала працювати в посиленому режимі. Про це заявив начальник управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Києві Руслан Кузьменко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"З 28 по 30 грудня нами проводяться оперативно-тактичні заходи щодо попередження та припинення злочинів у Києві, на вулицях Києва, залізничних і автовокзалах, транспортних зупинках, платформах. Задіяно близько 1,5 тис. особового складу. З них 200 - військовослужбовці Нацгвардії", - повідомив він.

Крім того, за словами Кузьменка, в новорічну ніч у столиці додатково чергуватимуть 500 співробітників особового складу поліції і Нацгвардії.

"Також у новорічні свята додатково буде виведено 500 співробітників особового складу поліції і Нацгвардії, які у новорічну ніч чергуватимуть біля нашої центральної ялинки і в районах Києва, де ще знаходяться 11 ялинок", - додав він.

За словами Кузьменка, за минулу добу затримано близько 37 осіб, які вчинили кримінальні чи адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила 36 додаткових поїздів на зимові свята.