ua en ru

Поліція вилучила у харків'янина 14 кілограмів коноплі

Поліція вилучила у харків'янина 14 кілограмів коноплі Фото: коноплі (прес-служба поліції Харківської області)

Наркотичні рослини житель Харкова зберігав у себе вдома

У Харкові при обшуку поліцейські виявили у чоловіка 14 кілограмів конопель. Про це повідомляє прес-служба Головного управління поліції Харківської області.

Повідомляється, що в ході обшуку приватного домоволодіння 52-річного харків'янина на території присадибної ділянки поліцейські виявили та вилучили незаконний посів в кількості 3-х рослин, зовні схожих на рослини конопель з ознаками культивації, висотою 2-2,5 метра кожен.

У гаражі поліцейські виявили паперовий згорток з подрібненою сухою коноплею вагою близько 50 грамів, саморобний пристрій для вживання канабісу, металеве сито з залишками подрібненої речовини. А на горищі домоволодіння - 14 кілограмів марихуани. Оціночна вартість вилученого на "чорному" ринку становить близько 250 тисяч гривень.

За даним фактом триває досудове розслідування, відкрите за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 3-х років позбавлення волі.

altaltaltaltaltalt

Фото: вилучена коноплі (прес-служба поліції Харківської області)

Нагадаємо, раніше у Василькові Київської області співробітники Служби безпеки України виявили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.