ua en ru

Поліція Харкова перевіряє інформацію про захоплення відділення "Укрпошти"

Поліція Харкова перевіряє інформацію про захоплення відділення "Укрпошти" Фото: відділення "Укрпошти" в Харкові (facebook.com/police.kharkov)

У Харкові невідомий забарикадувався у відділенні "Укрпошти"

У Харкові поліція перевіряє інформацію про захоплення відділення "Укрпошти" та утримання в заручниках співробітників поштового оператора. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області у Facebook.

Зокрема зазначено, що про подію оператору "102" повідомив чоловік, дружина якого працює у цій установі.

"Зараз інформація перевіряється працівниками поліції", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, повідомлення про те, що до відділення Укрпошти, розташованої на вулиці Шевченка, увійшов чоловік у масці з метою пограбування, надійшло до поліції 30 грудня 2017 року близько 14:40.

"Для з’ясування обставин події за вказаною адресою виїхали керівництво ГУНП, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, оперативні підрозділи поліції. Перевірка триває. Про її результати буде повідомлено додатково", - пообіцяли у відомстві.

#поліція_Харківщини У Харкові невідомий забарикадувався у відділенні Укрпошти Про подію оператору «102» повідомив чолов...

Опубліковано Поліція Харківщини 30 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові 30 грудня 2017 року невідомий чоловік захопив відділення "Укрпошти" біля станції метро "Київська".