ua en ru

У поліції розповіли подробиці затримання підозрюваних у викраденні патрульного авто

У поліції розповіли подробиці затримання підозрюваних у викраденні патрульного авто Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

У підозрюваних вилучили підроблені поліцейські посвідчення

Для затримання підозрюваних у викраденні поліцейського був оголошений план "Перехоплення". Про це повідомляє прес-служба поліції у Київській області в Facebook.

"Для знешкодження учасників бандугруповання, які нещодавно викрали поліцейське авто Нацполиции, співробітники Управління карного розшуку поліції Київської областии Департаменту карного розшуку Національної поліції України провели комплекс оперативно-розшукових заходів. Встановили засідки і, при спробі випередити транспортний засіб з Обухівського району, затримали двох раніше судимих киян, 35 та 36 років. Дізнавшись про затримання своїх спільників, троє організаторів, жителі столиці 27, 29 й 38 років, намагалися втекти. Був введений план "Перехоплення" і злагодженими діями, за сприяння спецназівців Житомирської поліції, вони затримані", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з повідомленням, у підозрюваних були вилучені підроблені посвідчення працівників органів виконавчої влади, міліції та пристрої для сканування і деблокування автосигналізацій.

На даний момент тривають обшуки. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Затримано організовану злочину групу автовикрадачів (ФОТО) Для знешкодження учасників бандугрупування, які нещодавно в...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 20 серпня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в місті Обухів Київської області правоохоронці знешкодили 5 викрадачів патрульного автомобіля Національної поліції України.