ua en ru

У поліції розповіли подробиці вибуху у Балаклії

У поліції розповіли подробиці вибуху у Балаклії Фото: поліція (president.gov.ua)

Стан постраждалого військового оцінюють як стабільно важкий

В управлінні Національної поліції Харківської області розповіли подробиці вибуху у місті Балаклія, в результаті якого постраждав військовослужбовець. Про це повідомляє прес-служба поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Вказано, що подія сталась близько 12:00 на території військової частини у місті Балаклія. Встановлено, що 27-річний мешканець села Іванівка, що на Вінниччині, проходив службу у військовій частині в Кам'янець-Подільську та наразі прикомандирований до міста Балаклія. Тілесні ушкодження чоловік отримав під час виконання планових робіт по виявленню та знешкодженню боєприпасів внаслідок вибуху невідомого снаряду.

#Поліція_Харківщини На Харківщині під час знешкодження боєприпасів травмовано військовослужбовця Із численними переломам...

Опубліковано Поліція Харківщини 7 серпня 2017 р.

"Із численними переломами кінцівок, ампутацією правої стопи, опіками обличчя та рук до Балаклійської районної лікарні було доставлено 27-річного чоловіка. Наразі лікарі оцінюють його стан як стабільно тяжкий", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що вказаний факт внесено до Журналу єдиного обліку, вирішується питання щодо кваліфікації даної події згідно з Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, у місті Балаклія Харківської області стався вибух, в результаті чого постраждав військовослужбовець.