ua en ru

У поліції розповіли подробиці стрілянини у Києві

У поліції розповіли подробиці стрілянини у Києві Фото: стрілянина у Києві (forum.guns)

Стрілянина сталася на вулиці Зоологічній у Шевченківському районі

Співробітники поліції встановлюють обставини стрілянини на вулиці Зоологічній у Шевченківському районі Києва. Про це повідомила прес-секретар Нацполиции Києва Оксана Блищик у своєму Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці розшукують нападника, який, за словами свідків, разом зі спільником зник з місця злочину на чорному автомобілі.

Так, на місце події вирушила слідчо-оперативна група територіального управління, співробітники карного розшуку та автопатрулі.

Також на місце стрілянини прибула швидка допомога.

"Правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка: він - приватний підприємець, 1989 р. н. За інформацією лікарів, у потерпілого два вогнепальних поранення. Його доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Зараз проводиться огляд місця події, поліція спілкується зі свідками і очевидцями, щоб встановити обставини скоєння злочину.

За словами свідків, пролунало кілька пострілів, ймовірно, стріляли з травматичної зброї. Також зловмисники намагалися відібрати у чоловіка сумку з грошима.

Поліція встановлює обставини стрілянини у Шевченківському районі Києва Правоохоронці розшукують зловмисника, який, зі сл...

Опубліковано Оксаною Блищик 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Зоологічній невідомі в медичних масках обстріляли і пограбували чоловіка.