ua en ru

У поліції назвали версії замаху на Михайлика

У поліції назвали версії замаху на Михайлика Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Поліція розглядає 5 версій замаху на активіста

Слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста Олега Михайлика. Про це повідомив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції 3 рангу Дмитро Головін, повідомляють у прес-службі поліції.

Головін зазначив, що в Михайлика стріляли всього разів. Гільзу на місці події не знайшли, тому є припущення, що кілер використовував револьвер системи Нагана.

"Перша версія пов'язана з його громадською діяльністю, друга - з проблематикою по "Золотому березі" (Михайлик очолював організацію ошуканих інвесторів, домагався завершення об'єкта, - ред.), третя - з проблематикою "Успіху" (активіст боровся проти нових власників авторинку, - ред.). Четверта версія - особистісні відносини. П'ята версія - злочин скоєно невстановленими особами з хуліганських спонукань", - зазначив Головін.

Нагадаємо, посольство США закликало оперативно розслідувати напад на Михайлика.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що 22 вересня в Одесі важко поранили місцевого активіста Олега Михайлика. Він був госпіталізований з вогнепальними пораненнями. На наступний ранок активіст прийшов до тями, його стан стабілізували, а поліція забезпечила потерпілого охороною.