ua en ru

Турчинов закликав активістів біля Ради не палити шини та підтримувати дисципліну

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закликав активістів , що зібралися на площі Конституції біля Верховної Ради України, підтримувати дисципліну та не палити шини

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закликав активістів , що зібралися на площі Конституції біля Верховної Ради України, підтримувати дисципліну та не палити шини. Про це він заявив в ході засідання Ради ,передає кореспондент РБК-Україна.

"Мені доповідають, що там (під стінами Верховної Ради України) почали шини підпалювати. Але я звертаюся до людей, що цим ви не допоможете прийняттю закон у залі. Навпаки, це може призвести до того, що депутати вийдуть із зали. Тут тиском не можна вплинути на голосування, тут потрібно голосувати серцем", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, сьогодні після 12:00 під стінами Ради пікетники влаштували бійку з правоохоронцями і розбили вікно в здании.Кроме того, протестувальники кидали димові шашки, була чутна стрілянина.

Це сталося після того, як народні депутати відмовились включати в порядок денний роботи Верховної Ради України законопроект № 2111а "Про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за свободу і незалежність України".