ua en ru

На полігоні у Львівській області внаслідок вибуху під час навчань поранено 3 військових

На полігоні у Львівській області внаслідок вибуху під час навчань поранено 3 військових Фото: військовий полігон

Наразі загрози для життя військових немає

Внаслідок вибуху під час навчань на Яворівському полігоні (Львівська область) поранення отримали троє військових. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Залізної бригади" (24-та окрема механізована бригада) у Facebook.

"1 жовтня під час проведення тактичних навчань без бойової стрільби, гранатометник механізованого взводу, на тактичному полі, виявив невідомий предмет та підняв його, що категорично заборонено. Наразі встановлено, що з невідомих причин даний предмет вибухнув. В наслідок вибуху, було поранено трьох військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після надання першої медичної допомоги, силами медичної роти бригади, військовослужбовців оперативно евакуювали до стаціонарного лікувального закладу.

Наразі загрози для життя військових немає. По даному випадку командиром бригади призначене службове розслідування.

Незважаючи на те, що перед початком проведення навчально-бойових занять на Яворівському полігоні, були організовані та п...

Опубліковано Прес-служба Залізної бригади. 1 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля селища Кримське в Луганській області загинув офіцер 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Мирослав Мисла.