ua en ru

Замах на Мосійчука: МЗС РФ вимагає від України докази "російського сліду"

Замах на Мосійчука: МЗС РФ вимагає від України докази "російського сліду" Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/mosijcuk.igor)

У МЗС РФ заявили, що Москва готова "уважно розглянути" пред'явлені факти

Міністерство закордонних справ Російської Федерації вимагає від України докази "російського сліду" в замаху на народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це заявив заступник глави МЗС Росії Григорій Карасін, повідомляє "РИА Новости".

Так, Карасін закликав Україну надати будь-які докази причетності Росії до замаху на Мосійчука. Він також заявив, що Москва готова "уважно розглянути" пред'явлені факти.

"Але якщо це пропаганда і дешеві звинуваченні, які не підкріплені конкретними відомостями, прізвищами, то це знову залишається на совісті тих, хто запускає такі феєрверки в медійний простір", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в прокуратурі назвали основні версії теракту в Києві, який стався вчора, 25 жовтня 2017 року. Заступник прокурора Києва Павло Кононенко заявив, що серед основних версій, які розглядає слідство: російський слід, політична діяльність нардепа Ігоря Мосійчука, а також замах на вбивство на особистому грунті.