ua en ru

Пошукова місія "Евакуація-200" відновила роботу на Донбасі, - волонтер

Пошукова місія "Евакуація-200" відновила роботу на Донбасі, - волонтер Фото: Чорний тюльпан

Зараз волонтери працюють у Вуглегірську

Роботу волонтерської пошукової місії "Евакуація-200" ("Чорний тюльпан") відновлено ​​після нещодавньої призупинки. Про це повідомив керівник місії, голова ВГО "Союз Народна пам'ять" Ярослав Жилкін у Facebook.

"До нас надійшла величезна кількість звернень від простих людей та громадських організацій із пропозицією надати допомогу, із закликом - "не залишайте роботу!"... Отримавши допомогу, ми вирішили, що не маємо права припиняти роботу, чекаючи вирішення питання або офіційної реакції (якої поки так і немає) держави. Тому без шуму і пилу відремонтували машини, провели ротацію і хлопці продовжують свою роботу", - написав Жилкін.

Як зазначив керівник місії з пошуку загиблих в АТО українських військових, зараз "Евакуація-200" працює у Вуглегірську. За його словами, завдяки пожертвам гроші на пошук загиблих поки що є в наявності.

"Поки працюємо, наскільки вистачить ресурсів і сил (якщо, звичайно, наших волонтерів не приберуть із проекту). Проблеми, підняті нами, - не вирішуються", - зазначив Жилкін, додавши, що проводить на цю тему зустрічі та консультації з людьми, які можуть змінити ситуацію.

Состояние дел на сегодня миссии "Черный Тюльпан"Постараюсь кратко и по сути...К нам поступило огромное количество обра...

Posted by Ярослав Жилкин on 29 липня 2015 р.

Нагадаємо, раніше в липні стало відомо, що роботу пошукової місії "Евакуація-200" припинено через брак коштів.