ua en ru

Прикордонники зафіксували 4 місця незаконного видобутку бурштину

Прикордонники зафіксували 4 місця незаконного видобутку бурштину Фото: бурштин

Факти незаконного видобутку бурштину зафіксовано в межах Рівненської та Житомирської областей

Прикордонники зафіксували 4 місця незаконного видобутку бурштину в межах Рівненської та Житомирської областей. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Держаної прикордонної служби України.

"Учора під час чергового повітряного моніторингу в тилових районах прикордоння в межах Рівненської та Житомирської областей авіація Держприкордонслужби зафіксувала 4 місця можливої протиправної діяльності", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, факти незаконної діяльності з видобутку бурштину зафіксовано в районах населених пунктів Кухітська Воля (Зарічненський район), Озеро (Володимирецький район) та Грицьки (Дубровицький район) в Рівненській області. В Житомирській області ділянки з видобутку бурштину виявлені поблизу н.п. Рудня Замисловицька (Олевський район).

"В даних місцях спостерігалася значна кількість громадян, а також транспортних засобів, в тому числі й землерийних. Про дані факти, а саме незаконного видобутку бурштину, поінформовано компетентні органи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській обл. затримали двох поліцейських, які сприяли нелегальному видобутку бурштину.