ua en ru

Прикордонники затримали "поліцейського ДНР", який намагався виїхати у Німеччину

Прикордонники затримали "поліцейського ДНР", який намагався виїхати у Німеччину Фото: ДНР (YouTube screenshot)

"Поліцейський" втікав від беззаконня і корумпованості своїх "колег"

Представника "поліції ДНР" співробітники Державної прикордонної служби затримали на контрольному пункт в'їзду-виїзду"Гнутове" у понеділок, 25 грудня. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби з'ясували, що у період з 2014 по 2015 роки чоловік проходив службу у Сніжнянському відділі так званої "поліції ДНР" на посаді оперуповноваженого", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік намагався потрапити до підконтрольної українській владі території України. Колишній "поліцейський" повідомив, що саме звільнився через повне беззаконня і корупцію в рядах своїх "колег". Також він додав, що роботу на тимчасово окупованій території знайти важко, тож у Маріуполь їхав, щоб зробити закордонний паспорт і переїхати в Німеччину.

Громадянина України затримано за створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань та передано співробітникам поліції.

Нагадаємо, 21 грудня 2017 грудня розвідка повідомила про вбивство співробітника "міністерства державної безпеки" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) російським найманцем.