ua en ru

Прикордонники затримали громадянку Молдови, розшукувану Інтерполом за торгівлю людьми

Прикордонники затримали громадянку Молдови, розшукувану Інтерполом за торгівлю людьми Фото: пункт пропуску на кордоні (cv.sfs.gov.ua)

Жінка, що розшукується за трьома статтями Кримінального кодексу Молдови, намагалася в’їхати в Україну

На кордоні з Білоруссю прикордонники Житомирського загону затримали 36-річну громадянку Молдови, яка перебуває у міжнародному розшуку за організацію злочинної групи з торгівлі людьми. Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

"Автомобіль "Мерседес" рухався на в’їзд в Україну. Під час здійснення прикордонного контролю, правоохоронці встановили, що дані однієї пасажирки внесені до бази міжнародної організації кримінальної поліції "Інтерпол", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до бази Інтерполу, жінка перебуває в міжнародному розшуку за скоєння кримінального злочину та розшукується за трьома статтями Кримінального кодексу Молдови.

"Наразі громадянку затримано та встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції", - повідомили у прикордонній службі.

Нагадаємо, прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" в аеропорту "Бориспіль" виявили двох громадян Ірану, які намагалися незаконно потрапити до Вірменії.