ua en ru

Прикордонники затримали 4 нелегалів із Сенегалу на кордоні зі Словаччиною

Прикордонники затримали 4 нелегалів із Сенегалу на кордоні зі Словаччиною Фото: український прикордонник (прес-центр ДПСУ)

Вони намагалися потрапити до Словаччини поза пунктом пропуску

Прикордонники відділу "Ужгород" Чопського загону затримали чотирьох незаконних мігрантів, які намагалися потрапити до Словаччини поза пунктом пропуску. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зазначено, що, завчасно отримавши інформацію про можливе порушення кордону від місцевих жителів, неподалік від лінії державного рубежу дільничним інспектором було затримано чотирьох порушників, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

"Чоловіки при собі мали документи громадян Сенегалу. Як з’ясувалося, на територію України вони потрапили встановленим порядком", - йдеться в повідомленні.

Наразі, за інформацією відомства, правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби "Ужгород" для встановлення обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники затримали в аеропорту "Бориспіль" іноземця, якого розшукував Інтерпол. Згодом з'ясувалося, що затримано азербайджанського опозиційного журналіста Фікрата Гусейнова.