ua en ru

Прикордонники затримали 4 іноземців-порушників і 13 нелегалів з Індії

Прикордонники затримали 4 іноземців-порушників і 13 нелегалів з Індії Фото: прикордонний пункт (прес-центр ДПСУ)

Виявлено чотирьох іноземців, які порушили правила перебування в Україні

Українські прикордонники затримали чотирьох іноземців за порушення правил перебування в країні, а також не пропустили 13 потенційних нелегальних мігрантів з Індії. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Зазначено, що в результаті проведення спільних заходів правоохоронців у Житомирі виявлено двох громадян Азербайджану, на яких складено протоколи за ст. 203 КупАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), а їх справи скеровано до суду.

"У м. Вінниця за аналогічні правопорушення затримано двох громадян Анголи. Співробітниками ДМС на них також складено протоколи за ст. 203 КупАП та ухвалено рішення про примусове видворення з території України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними відомства, прикордонники Одеського загону в пункті пропуску "Одеса-авіа" не пропустили в Україну 13 громадян Індії.

"Іноземці прилетіли рейсом "Дубаї (ОАЕ) - Одеса", однак під час заходів прикордонного контролю не змогли підтвердити мети своєї поїздки в нашу країну. Наразі іноземців, як потенційних незаконних мігрантів, буде повернуто зворотнім рейсом", - доповіли в ДПСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за перше півріччя 2017 року співробітники Держприкордонслужби не пропустили в Україну понад 1 тисячу потенційних незаконних мігрантів.