ua en ru

Прикордонники повідомляють про зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування у зоні АТО

Прикордонники повідомляють про зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування у зоні АТО Фото: Державна прикордонна служба України

КПВВ у зоні АТО перетнуло утричі менше осіб та транспортних засобів у порівнянні з попередньою добою

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) вчора, 31 грудня 2015 року відмічалось значне зменшення загального пасажирського та транспортного потоку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"В середньому КПВВ у зоні АТО перетнуло утричі менше осіб та транспортних засобів у порівнянні з попередньою добою", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, всього через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 2388 осіб та 466 транспортних засобів; КПВВ "Мар'їнка" - 1744 особи та 499 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 1866 осіб та 545 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 822 особи та 223 транспортних засоби; КПВВ "Станично-Луганське" - 856 осіб.

"Загалом сьогодні зранку в КПВВ "Зайцеве" та в "Мар'їнці" на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд та в'їзд автівок не було. На КПВВ "Новотроїцьке" перебувало 8 та 10 автомобілів в напрямку в'їзд та виїзд відповідно. Черги на "Гнутовому" були відсутні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДПС затримала групу екстремалів за спробу відзначити Новий рік в Чорнобильській зоні.